Omenia omenia omenia. Kilokaupalla. Niitä hyviä, Euromarketissa tarjouksessa 0,99 euroo kilo. Raahasin niitä sieltä selkä vääränä ja nyt syön niitä maha vääränä. Vieroitan siis itseäni karkista. Kun kerran jotain pitää helvetti suussa mussuttaa niin mussutetaan sitten omenia. Paha vaan kun ei nekään taida ihan kalorittomia olla. No parempi silti. Ja paska ainakin luistaa.

Menee hermot itteni kanssa. Tänään oli sinänsä hyvä päivä, töissä oli kivaa (moppasin ja kuurasin MTV:n tahdissa) ja iltapäivällä tein piiiiiiitkän ja hauskan kävelylenkin. Sitten vaan tunnelma lässähti. Söin kämppiksen hillot (siis K:n, sen joka meni kesäksi kotiinsa) - jo toiseen kertaan. Pitänee siis taas ostaa uusi purkki. Toinen kämppis, N, tuli kotiin matkoilta. Jipii. Mulkaisu tiskivuoreen ja viiteentoista kenkäpariini eteisessä. Täytyy sanoa ettei edes jaksa kiinnostaa.

Aloitan taas huomenna jotenkin alusta. Tai ainakin niin lupaan nyt rauhoittaakseni omaatuntoani. Kun alkaa uusi viikko ja kaikkea. Hahah. En jaksa uskoa enää itsekään.