HYVÄ KAUSI jatkuu. Siis tarkennuksena tämä taitaa olla peräti toinen päivä, MUTTA minulle se on iso saavutus. Pitää itseään tsempata kun kukaan muu ei sitä tee (tuo huomio ei ole itsesääliruikutusta vaan fakta, sillä sukulaisia ei kiinnosta rotan paskan vertaa vaikka hyppäisin jokeen ja kavereille pidän toistaiseksi onnistuneesti kulisseja yllä paitsi A:lle, jonka kanssa, by the way, juttelin taas eilen ja täytyy sanoa että se ihminen on HELMI).

Tämän päivän teema: en olekaan ihan toivoton tapaus mitä tulee ruuanlaittoon! Koska tänään oli vapaapäivä JA tilipäivä niin tuhlasin vähän kalliimpiin ruoka-aineksiin ja loihdin taivaallista (omaan makuuni sovellettua) kasvislasagnea ja sitten pyöräytin vielä porkkana-karjalanpiirakoita (jotka puolestaan on helppoa ja HALPAA) lasagnen paistumista odotellessa. Olen niin iloinen! Oli jopa kiva laittaa ruokaa, puin essun päälle ja telkkarin (malheureusement, valitettavasti ainoan) ranskalaisen kanavan täysille jotta kuulisin hyvin. Trallalaa, la vie est belle!

Eikä siinä vielä kaikki... Koska oli tilipäivä niin tuhlasin takkiin. Okei okei, myönnetään, se oli sikakallis ja on tyhmää valittaa kahden euron tomaateista jos pistää tuollaisen summan yhteen vaatekappaleeseen, mutta selitän asian itselleni niin, että jos pihistän ruuasta ja harratuksista, en polta enkä edes osta bussikorttia vaan kävelen ja ajan pyörällä, niin kai sitä saa hyvällä omallatunnolla itselleen jotain kivaa ostaa. Se takki on i-h-a-n-a! Syksytakki. Juuri sellainen, mitä olen jo kauan etsinyt. Hassua, miten alan jo katsella villapaitoja ja farkkuja ja kaivata pipoja ja lapasia kaupoissa. Luonnonvastaista, tyhmääkin kai.

Eikä siinäkään vielä kaikki (huhhuh, alkaa jo muistuttaa tvs-shop -mainosta)! Koska ostin sen uuden takin niin se tietenkin tarvitsee uudet lapaset ja niinpä siis ostin sinistä ja valkee lankaa ja puikot, ja kohta alan kutoa. IHME!! Periaatteessa osaan kyllä tehdä lapaset ja olen jopa saanut elämässäni aikaiseksi parit ihan siedettävät, mutta yleensä olen ollut aina se vollottava tyttö koulun kässäntunnilla, joka on nyhrännyt puoli vuotta kahden sentin hikistä lapasentekelettä. Eli parasta aloittaa jo nyt hyvissä ajoin, että saa sitten ne käteen kun tulee kylmä.